Hvorfor “Nomadecamper”?

Hvorfor “Nomadecamper”?

december 9, 2018 5 Af Frank

For over 2 år siden flyttede jeg ind  i min “Børsten”, det er den campingvogn jeg bor i  permanent siden den 15. november 2016! 

Grunden til det er en længere historie, men for at gøre det hele kort så handler dem om “livskvalitet”. Mange års kampe både på arbejde og i parforhold viste mig igennem flere år, at jeg skulle lave om på mit liv. 

Så blev idéen født engang i 2015 efter igen et nederlag og det tog mig et helt år for at “stille om” i mit hoved, gør mig fri for materialistiske tankegange og det med at “eje noget”. Om det var bøger, møbler, have, hus, grund… alt er jo alligevel kun til låns på en måde. For livet ender jo pludseligt og så er det hele væk alligevel inkl os selv 😉

Når jeg i dagefter to år kigger tilbage så ved jeg at min beslutning var 100 % den rigtige og allerede i denne tid har jeg oplevet utrolig mange ting, mødt nye mennesker, opdaget nye områder. Mest i Danmark, men nu i år var jeg også rundt i andre lande.

Med mig følger min trofaste Rottweilertæve Loppe. Loppe kom ind i mit liv, denne gang jeg forlod mit gamle live som “grundejer”. Hun er min ven og beskytter og vi er et perfekt team på vores rejser, vandreture og andre oplevelser.

Her har du nu mulighed for at deltage i vores liv som “Nomadecamper”. Du kan være med til de sjove og positive oplevelser, men også blive vidne til drama og tab. For det hører også med til et meningsfuldt liv. Noget jeg først lærte for lidt tid siden er at “Døden hører med til livet” og at holde en hånd kan betyde det aller vigtigste i et menneskes liv!

God fornøjelse på min side her. Ellers finder i mine oplevelser også på facebook og der eksisterer en video kanal på facebook!